Te simti confortabil?

Pentru ca suntem un blog de marketing aplicat, iata inca un exemplu de cum trebuie promovate serviciile asa incat toata lumea sa vorbeasca despre noi in era social-networking-ului.

Cand toti jucatorii din piata ofera aceleasi conditii de transport, acelasi tip de mancare, aceleasi ziare si aceleasi beneficii, orice gaselnita gasita pentru promovare inseamna o caramida in plus la fundatia brand-awareness-ului in randul clientilor, o etapa noua in constructia increderii lor in serviciile oferite. Mai inseamna fidelizarea clientilor existenti si determinarea celor ai concurentei sa incerce serviciile nou promovate. Mai exact, vanzare.

Dincolo de aceasta etapa depinde numai de angajati sa ofere un serviciu de calitate, la inaltimea asteptarilor clientilor. Iar pentru marketeri un nou start in gasirea unei noi gaselnite care sa-i incite pe clienti.

Reclame

4 răspunsuri

  1. super tare e ideea. era bine sa ne arate si secretul. 🙂

  2. Super.
    @webber Secretul l-ai putea afla dacă ar mișca numai 2 cm piciorul….sau să-l pui să se ridice…..atunci o să afli secretul 😉

  3. mi-a placut reclama aceasta facuta companiei KLM. Ingenioasa. De fapt ca si cea a multor companii aeriene. Iti mai aduci aminte banuiesc de un slogan devenit celebru:” zboara spre zarile linistite cu United”, sau poate ca iti place asta. http://gabrielailies.wordpress.com/category/despre-media

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: