Ce faci de Valentine’s Day?

Contrar ideii induse de titlu, articolul nu este despre mine, despre tine, ci despre o initiativa a Puma, celebrul producator de articole sportive care vine in intampinarea iubitorilor sportului in greaua incercare prin care trec acestia, reprezentata de faptul ca Valentine’s Day pica in zi de meci.

Au realizat un spot extraordinar (de altfel pe Twitter comentariile sunt de genul „incredibila idee” sau „pentru voi, dragele noastre„) pe care fanii sa-l foloseasca drept dedicatie pentru sotii, iubite si prietene. Va invit sa-l urmariti mai jos pentru ca nu lasa loc de prea multe comentarii.

Daca v-a convins, puteti sa faceti o dedicatie jumatatii voastre de la adresa PumaHardChorus.com (functioneaza, am verificat), site realizat de Puma pentru aceasta campanie.

Multumiri lui Ionut Tecuceanu (@itecuceanu), Mihai Stanescu (@MihaiStanescu) si Vlad Dulea (@VladDulea)

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. Foarte buna ideea 😉

    • Intr-adevar. Poate primele cateva secunde sau zeci de secunde sa racaie un pic prin urechi dar dupa ce prinzi linia melodica totul decurge de la sine si incepi sa-i compari pe cei din imagini cu jumatatea ta. Si-ti iese ca e mai bun. Si merita sa-l lasi la meci, nu-i asa? 😉

  2. Asa, ca destinatara a acestor campanii, ca ma simt, confirm ca o declaratie in public, plus umorul anexat, ar alina ofurile singuratatii de ziua amorezatilor. Oricum, ar trebui sa dea multe la schimb, asa, de iertare deplina 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: