O idee pentru CFR Calatori..

Virgin Trains, echivalentul CFR Calatori in Marea Britanie, pregateste cateva surprize clientilor sai. Astfel calatorii pe ruta Londra – Manchester se vor intalni cu promoteri, sau brand ambassadors cum mai sunt numiti in Anglia, ai Nintendo. Acestia le vor oferi calatorilor posibilitatea sa se joace cu consolele Nintendo DS timp de 20-30 de minute in cursul calatoriei. Promoterii se vor plimba prin tren in acelasi fel cum la noi se intampla cu vanzatorii de cafea.

A doua surpriza consta in masaje efectuate de specialisti trimisi de Lastminute.com in trenurile Virgin. Nu va ganditi prea departe, masajele se refera la extremitati vizibile ale calatorilor, mai exact mainile. Iar scopul campaniei este de a promova pachetele spa de week-end ale site-ului de rezervari si evenimente.

Cele doua activitati, pe langa promovarea vanzarilor produselor celor doi parteneri, mai au rolul de a arata calatorilor Virgin Trains ca pot avea activitati diverse in cursul calatoriei cu trenul, fapt pentru care ar trebui sa-l aleaga in detrimentul masinii.

Parteneriatele vin si in completarea unor alte campanii derulate de Virgin Trains cum ar fi promovarea serviciilor sale in locuri cunoscute pentru aglomeratiile de masini, asa numitele traffic jam spots, si pe exterioarele camioanelor de mare tonaj care alearga pe autostrazile britanice. Textele de pe printurile astfel localizate au fost „I want to be stuck in a good book, not a traffic„, „I want to be stretched out in comfort, not stressed in traffic” si „I want to be fast, not furious” in incercarea de a-i aduce in tren pe soferii frustrati de conditiile de sofat.

Dupa cum spuneam in titlu, sunt idei de implementat de catre CFR Calatori. Peste 20 de ani..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: