Bulgari de zapada

Da, multi bulgari de zapada. Sunt, alaturi de Jocurile Olimpice, lait-motivul celei mai proaspete reclame Coca-Cola, prilejuita de jocurile ce stau sa inceapa. Actionand ca un catalizator, Coca-Cola aduce impreuna sportivi din toata lumea intr-o bataie cu bulgari cum n-ati mai privit de mult. De vazut. Si de remarcat calitatea foarte buna a imaginilor ce au la baza atat filmare in HD cat si redare excelenta pe YouTube. Reclama a fost difuzata prima data chiar week-end-ul trecut.

Sub acelasi slogan „Open Hapiness” ca si in reclama de mai sus avem din nou actiune aproape ca in filme, in camera unui student ce se pregateste de examen… odihnindu-se. Nesansa lui se numeste chiar.. Napoleon. Imparatul sta in fruntea armatei al carei rol este de a-l trezi pe eroul nostru inainte sa fie prea tarziu. Va las sa vedeti continuarea cu samurai, vikingi si indieni pana undeva pe la razboaiele mondiale. Masinaria zburatoare pe care o veti vedea a fost desenata de Leonardo da Vinci. Care este rolul Coca-Cola in toata povestea? Refreshing.. Reclama a fost lansata acum o saptamana. Deci alta prospatura.

Reclame

Un răspuns

  1. :)) Super idei, cred ca ar putea contine si otrava de soareci! Pai cand ii vezi asa destepti, cum sa nu bei si tu un pahar? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: