Mancare buna, atmosfera destinsa

Le gasiti la Nordsee, cel mai mare lant de restaurante din Europa specializat in comercializarea de preparate din peste si fructe de mare. Cu peste 100 de ani de experienta in specialitatile din peste si mai mult de 400 de restaurante pe tot continentul, este alegerea perfecta pentru o clipa de rasfat exotic.

Principiul companiei Nordsee, proaspat infiintata de Adolf Vinnen in aprilie 1896 a fost de a distribui peste proaspat in toata Germania, cat mai rapid. A reusit insa ca in acelasi an sa deschida in Bremen primul magazin de peste Nordsee. Doar un an mai tarziu compania avea deja 16 vapoare si propriul port in Nordenham. 1907 avea sa gaseasca o companie cu 46 de vapoare si 20 de filiale in tara.

In 1928 Nordsee preia un sir de companii de pescuit sporindu-si capacitatea de productie iar in 1959 devine societate pe actiuni, principalii investitori fiind binecunoscuta Unilever si Dresder Bank. In 1964 firma lanseaza Nordsee Quick, un concept de catering cu un succes fulminant pentru ca in 1966 Nordsee sa insemne 8.000 de angajati, 43 de vapoare, 296 de magazine si 25 de restaurante.

Al 100-lea restaurant „rapid” Nordsee se deschide in 1974 iar in 1999 compania lanseaza inca un concept, Snack Shop Nordsee, bazat pe cutii de gustari, salate proaspete si bauturi racoritoare cu servire rapida. In 2006 restaurantele Nordsee incep vanzarea de sushi devenind instantaneu cel mai mare furnizor national de sushi. In 2008 firma deschide primele locatii in Romania, atat restaurant cat si fast-food, in Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: