7 ani garantie

Stiti probabil, de cateva zile, ca producatorul coreean de automobile Kia a decis sa ofere garantie de 7 ani sau 150.000 kilometri pentru intreaga sa gama de autovehicule vandute in Europa, de la cel mai mic pana la cel mai mare, de la cel mai ieftin pana la cel mai scump model. Cam ce inseamna 7 ani pentru un sofer?

Pai, 2 campionate mondiale de fotbal, 2 Jocuri Olimpice de vara si o gramada de alegeri locale, parlamentare si chiar prezidentiale. Si dupa toate acestea, masina e inca in garantie.

Producatorul se lauda in aceste zile ca e singurul din Europa care ofera 7 ani garantie pentru intreaga gama dar mai mult, discrediteaza concurentii afirmand ca „No other car manufacturer in Europe has faith enough in their cars to offer you that length of warranty„. Poate pentru moment sunt singurii. Dar ei doar au creat un precedent. Sigur ii vor urma si altii. Presupunerea mea e ca urmatorul va fi Hyundai.

Exista insa un producator care ofera si mai mult de 7 ani. Este.. chiar Kia. 10 ani sau 160.000 de km este oferta lor in Statele Unite. Deci? Se incumeta cineva sa ofere mai mult?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: