E vremea taxelor

Ati primit scrisorile de la Adminstratia Financiara privind taxele pe care trebuie sa le platiti catre stat? Pentru case, terenuri, masini, iahturi si alte proprietati pe care le aveti?..

Iata o reclama de sezon pentru o firma americana de consultanta financiara, genul de firma care nu prea se gaseste la noi pentru ca nu ar avea de lucru. In alte economii unde cetatenii isi platesc singuri taxele si impozitele, acest demers nefiind asigurat de angajatori nici macar in masura in care se intampla la noi, astfel de firme sunt necesare. Mai mult, astfel de firme isi consiliaza clientii si ii ajuta sa ia bani inapoi de la stat in urma unor facilitati de care, pe cont propriu, probabil ca nici nu ar afla. Ultima statistica din SUA arata ca 70% din contribuabili primesc inapoi o parte din bani, ceea a facut ca perceptia asupra platii taxelor si impozitelor sa fie chiar una pozitiva.

Astfel de companii isi fac reclama masiva, TV, print, outdoor si online dar si in locuri mai putin obisnuite. Firma din reclama de mai jos si-a reinnoit contractul cu Walmart pentru umplerea a 1.800-1.900 din magazinele Walmart din SUA (din peste 3.000) cu talpi din-acelea care se lipesc pe gresia ce sustine magazinul, pe care isi promoveaza serviciile de consiliere financiara. Ca idee, in fiecare saptamana, 100 de milioane de clienti trec pragul Walmart numai in Statele Unite.

Anunțuri

Un răspuns

  1. servus…
    scrisorica pierduta ? ;)… la mine inca nu au ajuns…
    cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: