Oare se poate mai rau de atat?

Oare se poate mai rau decat sa incepi ziua cu un dulap care-ti cade in cap, o masa care se dezintegreaza, o bucatarie incendiata si masina ridicata din fata casei?

Marketingul IKEA a cam exagerat aducandu-le pe toate in aceeasi reclama dar spotul transmite mesajul corect si complet : schimba-ti casa, la IKEA gasesti tot ce-ti trebuie. Similar magazinelor IKEA in care gasesti simulari de apartamente dotate complet in suprafete incredibile (22mp, 35mp, etc), actiunea reclamei se desfasoara intr-un spatiu infim.

De asemenea in doar 45 de secunde producatorii aduc in prim plan suficient de multe categorii de produse incat sa te faca sa mergi la magazin: mobilier de bucatarie si camera de zi, accesorii de bucatarie, accesorii pentru organizarea casei, documentelor, discurilor, doar masina pare iesita din peisaj. Rolul ei oricum este altul, de atingere a punctului culminant al reclamei.

Vizionare placuta !

Daca vrei sa vezi si regulile dupa care sunt create denumirile produselor IKEA precum si reclama in care mama isi ascunde concubinul in lada de pat cand ii sosesc acasa copiii, click aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: