Asteptarea, aproape de sfarsit

Google va lansa in curand, foarte curand, telefoanele mobile proprii, avand bineinteles sistemul de operare Android dezvoltat tot de Google. In acest moment se gasesc in piata mai mult de 10 modele de telefoane mobile Motorola si Samsung avand sistemul de operare Android dar lansarea propriilor modele de telefoane va duce foarte probabil la o explozie a cotei de piata a sistemului de operare. Ma gandesc ca Google are o masa de clienti care folosesc mai multe servicii de la Google si sunt multumiti de ele, suficient de mare ca sa aiba incredere in extinderea gigantului in zona comunicatiilor mobile.

Telefoanele mobile ale Google vor fi disponibile la inceput in Statele Unite unde spre deosebire de lansarea iPhone-ului lui Apple, vor fi disponibile atat prin operator mobil (T-Mobile USA) cu abonament dar si la liber.

Compania a trimis deja invitatii de participare presei de peste ocean, pentru evenimentul de prezentare care va avea loc in 5 ianuarie. In aceeasi saptamana din ianuarie este organizat si Consumer Electronics Show in Las Vegas, expozitia mamut a industriei electro-IT unde producatori incepand de la Microsoft si Sony vin sa-si expuna noile produse.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. What’s next? Firware Google pe cuptorul cu microunde? Asa, just in case, sa se poata conecta la wireless sa-mi spuna cat trebuie sa tin popcornul la incalzit?

    • Mai mult decat atat, o sa avem Google Search sau Price Comparison pe usa cuptorului ca sa stim de unde sa luam popcorn data viitoare.. sau unde sa ne facem cumparaturile, ca tot suntem la bucatarie..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: