Google AdWords gratis pentru companii

Titlul e apetisant, sunt insa cateva conditii care trebuie indeplinite si limite impuse. Cam ca in cazul textelor scrise mic-mic. Doar ca aici sunt ceva mai acceptabile. Orange Romania si Google au semnat un parteneriat prin care, in perioada urmatoare, clientii operatorului de telefonie, persoane juridice, care achizitioneaza din orice magazin Orange, inclusiv din magazinul online, un abonament de internet nelimitat sau care cumpara online un telefon mobil la pret Thank You sunt eligibili sa se promoveze in mod gratuit pe Google printr-un voucher de publicitate Google AdWords în valoare de 50 de euro.

Firmele mici si medii vor aprecia cu siguranta oferta mai ales ca prin Google AdWords, companiile, in acelasi timp clienti business ai Orange, isi pot face cunoscute serviciile si produsele prin Google si pe site-urile partenere ale acestuia, vizand cumparatorii exact cand acestia le cauta produsele online.

Google AdWords este un program de publicitate care functioneaza pentru toate companiile, indiferent de marime. Modelul pay-per-click permite agentilor de publicitate sa plateasca doar atunci cand potentialii clienti sunt interesati de anunturile lor si dau click pe ele. Mai mult, acestia isi pot alege limita maxima de plata pentru un click si isi pot controla cu usurinta consumul zilnic. Toate acestea fac din AdWords o solutie eficienta si de incredere pentru toate companiile, chiar si pentru cele cu bugete mici, pentru a incerca publicitatea online.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: