Solutii avansate de editare si prezentare

Trebuie sa organizezi o intalnire interactiva in timp real, o conferinta web sau un curs on-line? Munca poate sa-ti fie grea, sa te chinui zile si nopti sa-ti construiesti documentele, legaturile si conexiunile, sau usoara. Cativa oameni s-au gandit la o rezolvare si au facut Adobe Acrobat Connect Pro. Solutia utilizeaza Adobe Flash Player care este instalat pe mai mult de 89% din sistemele conectate la Internet, vizibilitatea documentelor fiind practic asigurata.

Produsul ofera acces usor pentru participanti chiar si in medii inchise, permitand firmelor sa distribuie o gama foarte mare de continut ce include prezentari, continut video live si inregistrat, distributia ecranului, audio si chat. In plus Connect Pro poate ajuta companiile si organizatiile guvernamentale sa respecte cerintele de securitate si personalizare prin intermediul optiunilor flexibile de implementare.

Daca Acrobat Connect Pro se adreseaza preponderent prezentarilor de rapoarte, cursuri, in general medii de afaceri, Adobe a lansat acum cateva zile si versiuni noi ale programelor pentru editarea photo si video, Adobe Photoshop Elements 8 si Adobe Premiere Elements 8 pentru Windows, disponibile atat ca produse de sine statatoare cat si ca un singur pachet. Cu aceasta versiune, Adobe pune la dispozitia utilizatorilor un Organizer imbunatatit ce constituie un punct central pentru administrarea fotografiilor si a continutului video. Din Organizer utilizatorii pot lansa Photoshop Elements 8 pentru a realiza fotografii extraordinare sau Premiere Elements 8 pentru a crea cu usurinta filme cu ajutorul noilor functii automate.

Adobe Photoshop Elements 8 ofera cumparatorilor acces la functii suplimentare avansate dar usor de folosit. Cu Adobe Photomerge Exposure, puteti crea fotografii iluminate perfect prin combinarea mai multor poze in acceasi scena din doar cateva click-uri iar Quick Fix afiseaza o serie de fotografii ajustate automat si permite utilizatorilor sa selecteze imaginea care arata cel mai bine din punct de vedere al coloritului, al iluminarii si al contrastului. Adobe Premiere Elements 8 ofera noi optiuni automate ce permit transformarea clipurilor video in filme cu aspect profesional fara efort. Utilizatorii pot lasa programul sa faca greul cu ajutorul functiei Smart Options ce repara instantaneu continut video miscat sau problemele legate de culoare si iluminare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: