Citroen – mereu nou, mereu proaspat

Nu au fost niciodata printre masinile preferate dar reclamele lor in care un automobil se transforma in robot (in stil Transformers) ca sa danseze, patineze sau sa se comporte ca o fiinta umana mi-au placut intotdeauna. Transmit actiune, stari, emotii iar in ceea ce priveste partea tehnica a reclamelor imaginatie, creativitate si concentrare.

In plus compania a investit si in mediul digital pentru realizarea unui joc ce permite plimbarea in spatiul virtual cu un Citroen C4 care se poate transforma in robot, completand prezenta la TV cu inca una pe monitoarele computerelor, pregatind astfel cumparatorii de maine, obisnuindu-i cu logo-ul si inducandu-le ideea de nou, de tehnologie.

Tot in ideea cresterii nivelului de recunoastere a brandului, Citroen a trecut anul acesta printr-un proces de modificare a logo-ului de la formatul clasic, binecunoscut, la o noua forma cu aspect tridimensional. Citroen a incercat prin aceasta schimbare sa construiasca o imagine proaspata, mai sofisticata, cu intentia de a-i forta pe consumatori, mai ales pe cei din afara granitelor Frantei, sa reconsidere brandul, pastrand totusi elementele usor de recunoscut si valoroase ale producatorului. Un reprezentant Citroen spunea „un adevarat Citroen trebuie sa poata fi recunoscut de la 200 de metri”.

Hotararea francezilor de a exprima evolutia si cautarea permanenta a ipostazei ideale a simbolului a dus pana acolo incat pe unul dintre modelele Citroen, prototipul C6 Lignage, sagetile alcatuite din lame sa isi modifice unghiul de inclinatie in functie de viteza!, gratie unui sistem electronic. Va las sa savurati transformarea din masina in robotul-uman.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: