Shoppingul ca distractie

Rudolf Leiner Senior a cumparat in 1910 primul magazin Leiner de langa primaria din St. Polten (Austria), incepand astfel istoria unui succes. In 1973, Herbert Koch, ginerele lui Rudolf Leiner Junior si astazi actionar principal al companiei, a deschis primul magazin de mobilier si decoratiuni kika. Magazinului i-a fost adaugat curand conceptul „Cash & Carry” prin care clientii isi puteau transporta si monta singuri mobilierul iar pentru piesele voluminoase puteau inchiria un microbuz la un pret foarte bun. In timp magazinul simplu s-a transformat intr-un magazin de mobilier si decoratiuni ce ofera servicii complete alaturi de o gama foarte mare de produse si facilitati.

Familia Koch este si astazi unic actionar al grupului kika ce numara acum 32 de magazine in Austria, 6 in Ungaria, 5 in Cehia, cate 2 in Slovacia si Croatia si cate unul in Romania si Rusia. Extinderea nu se opreste aici, urmatoarele tari vizate fiind Israel, Serbia si din nou Rusia, conceptul parand a se potrivi consumatorilor din Europa Centrala si de Est.

Cheia succesului este reprezentata de angajati, aproximativ 8.200 de oameni motivati fiind mereu la dispozitia clientilor datorita trainingurilor de specializare. kika cere angajatilor sai competenta si servicii de calitate pentru a face din companie un partener de incredere. Si desi kika nu este foarte prezent in media, iata un spot de promovare pe care l-am gasit:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: