Mai sus, mai departe

Cand ai mai mult de 100.000 de angajati si 5 milioane de clienti in fiecare luna, e clar ca joci in liga seniorilor, alaturi de cei mai buni. Este cazul Lufthansa, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Tintarul pe care joaca cuprinde 207 destinatii din 81 de tari, deservite de peste 500 de avioane intr-un ritm de peste 14.000 de zboruri saptamanale!

Calitatea, inovatia, siguranta si fiabilitatea sunt valorile dupa care Lufthansa s-a ghidat de-a lungul istoriei sale iar secolul trecut si cresterea economiei globale i-a permis extinderea operatiunilor de la spatiul Germaniei la cel global. Marturia valorii sale sta si in alianta pe care a creat-o impreuna cu alte patru companii aeriene si care poarta un nume ce a devenit un brand in sine si imaginea calitatii: Star Alliance.

Actualmente Star Alliance cuprinde 25 de membri care punandu-si laolalta resursele tehnice, financiare si umane au format o retea de destinatii, zboruri si conexiuni atat de eficienta incat poate deservi orice pasager din orice colt al lumii. Mai mult, puterea aliantei a dus la demararea in 2007 a unui program pe 9 ani denumit „Move under one roof” prin care marile aeroporturi ale lumii sa aiba terminale intregi dedicate exclusiv aeronavelor si curselor membrilor aliantei: Tokio, Bangkok, Varsovia, Bruxelles, Munchen, Shanghai, Beijing, Toronto, Seul, Cairo, Barcelona pana acum iar pana in 2015 New Delhi, Paris, Mumbai, Londra si Los Angeles.

Programul permite impartirea resurselor catre toti membrii: timpi mai mici pentru transfer, imbarcare mai rapida, saloane, spatii de birouri, transfer bagaje, centre de business, toate pentru satisfactia clientilor lor. Dar pentru a face parte din Star Alliance, companiile aeriene trebuie sa respecte cele mai ridicate standarde din industria de servicii pentru clienti, de securitate si infrastructura tehnica, impreuna acestea oferind o calatorie confortabila pana la capatul lumii daca e cazul.

In acest moment membrii Star Alliance sunt: Adria, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, bmi, Continental Airlines, Croatia Airlines, Egyptair, LOT Polish Airlines, Lufthansa, SAS Scandinavian Airlines, Shanghai Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, Swiss, TAP Portugal, THAI, Turkish Airlines, United, US Airways

Reclame

Un răspuns

  1. Lufthansa rulez 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: