Iesi din multime

Ce faci cand nu te poti bate cu ceilalti giganti ai industriei, Nokia, Sony Ericsson sau LG? Te repozitionezi. Este cazul companiei care a inventat chiar telefonul mobil, Motorola. Se stie ca ultimii ani au fost extrem de tulburi la Motorola iar divizia de telefoane mobile a colosului american a fost la un pas de colaps pentru ca nu a putut sa vina cu o oferta suficient de diversificata si de atractiva pentru cumparatori. A reusit sa supravietuiasca iar viitorul arata bine.

Motorola a reusit o repozitionare a portofoliului si imaginii catre nivelul high-performance dublat de un design de senzatie. Modelul E8 care se transforma vizual la schimbarea modului de utilizare, V8 si V9 cu formele perfecte si AURA – primul mobil din lume cu ecran circular si varful de lance al Motorola, sunt pur si simplu modele state-of-the-art. Daca le vedeti in magazine merita sa le incercati pentru a vedea daca va conving.

V8 a avut parte si de varianta aurita Luxury Edition, iar AURA, inspirat de designul ceasurilor de lux realizate manual, nu s-a multumit cu modelul realizat din otel ci a adus si modelele AURA Diamond Edition cu carcasa suflata cu aur de 18 carate si 34 de diamante si AURA Celestial Edition, ultimul dedicat colaborarii dintre Motorola si NASA in cadrul misiunii Apollo 11 din 1969, acum 40 de ani. In acea misiune, echipamentele Motorola au permis transmiterea catre publicul larg a imaginilor si sunetelor ramase in istorie dintre care cele mai celebre sunt „Vulturul a aterizat” si „Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire” ale lui Neil Armstrong. Modelul Celestial Edition este disponibil in editie limitata si numai pana la sfarsitul lui 2009 iar imaginea intregii serii AURA este David Beckham. Pentru statisticieni si istorici primul apel de pe varful Everest s-a facut tot cu un Motorola asa incat firma are o istorie bogata in ceea ce priveste premierele.

motorola_aura

Inca alte informatii, in filmul de mai jos:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: