Clasic sau pururea tanar?

169 de ani de la infiintare, 1328 de magazine in 18 tari europene, 34.000 angajati, 100 stilisti, 900 furnizori. Cam asa arata C&A in cifre. C si A vin de la Clemens si August Brenninkmeijer, frati de nationalitate germana ce si-au deschis in 1841 un depozit de textile in Olanda. Doi ani mai tarziu au deschis un magazin ce s-a dovedit de succes prin gama oferita – articole de imbracaminte de-a gata, cu marimi diferite si preturi avantajoase pentru publicul larg. Intoarcerea acasa in Germania s-a facut abia in 1911 iar in 1922 au trecut Canalul pana in Anglia unde si-au extins operatiunile. Familia Brenninkmeijer inca detine compania iar pe Wikipedia scrie ca sunt cea mai bogata familie din Olanda.

c_and_a

In Romania C&A a venit in 2009 deschizand primul sau magazin in Bucuresti in Militari Shopping Center, la care se mai adauga un magazin in Buzau. Planurile companiei de extindere a operatiunilor in Romania, 15 magazine pana la finalul lui 2010, au fost date peste cap de criza economica si la finalul anului viitor vor avea probabil jumatate din numarul de magazine planificat initial.

C&A face parte din European Retail Round Table alaturi de alte nume mari ale retailului: ASDA Walmart, Carrefour, Delhaize Group, El Corte Inglés, H&M, IKEA, Inditex, Kingfisher, Marks & Spencer, Mercadona SA, METRO AG, Royal Ahold, Tesco

In final o reclama „de sezon” si funny pe deasupra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: